2012. február 21., kedd

Kangtai Hő- és Mágnesterápiás masszázsfotel - Jelenlegi ára: 1 Ft

Készlet kiárusítás
*** 2 éves garanciával ***
Új mágnes- és hőterápiás masszázsfotel
Biorezonens kezelések során, ellentétben sok más egyéb módszerekkel (masszázs matracok, Bemer matrac, stb. ), kizárólag információáramlás történik, mely az önregenerációt támogatja. Külső mágneses hullámok biztosítják a szervezet különböző ritmusait.   A NASA  mágnes
kísérletei egyértelműen bizonyították, hogy szervezetünk megszokott működéséhez meghatározott, egyébként igen gyenge, elektromágneses mezőkre feltétlenül szükség van.   Adey (1986) és munkatársa, Lawrence (1988) munkáiból tudjuk, hogy a sejtek elektromágneses kommunikációjába történő bekapcsolódáshoz csak meghatározott intenzitású jelek alkalmasak.
Ahogy a fotelben elhelyezkedünk, már is érezzük, hogy a fotel felveszi testfománkat. Kialakul a „ mintha csak rám szabták volna” érzés köszönhetően  Az S-alakú, a test sajátosságait tudatosan figyelembe vevő háttámlának.
A Kangtai masszázsfotel család egyik legujabb fejlesztése a MagnoTherm fotel, mely a hagyományos masszázsfotelek továbbfejleszett változata. A hátrészbe egy a  JÁDE kövekre emlékeztető, infrás, fokozatosan 68 Celsius fokig állítható hőterápiás rendszert, továbbá egy – a teljes hátrészt átfedő – mágnes terápiás rendszert építettek.
A hátrészbe a hagyományos görgők helyett egy speciális gerinc nyújtó rendszer is helyet kapott, mely segít a gerincet a helyes pozicióba mozgatni.   A lábrészen lágpárnás nyirokmasszázs működik, melynek erőségét tetszés szerint 3 fokozatban lehet állítani. A könnyen áttekinthető LCD kijelzőn tetszés szerint lehet választani a manuális és az automata program között.
A fotel teljes mértékben ággyá alakítható, így 30-40 perces időtartmaokban kúra szerüen használható. Működés után az ágy ismét fotellé varázsolható, melyből kényelmes nappali bútor keletkezik. Lehet belőle TV-t nézni vagy olvasni. Kicsi a helyigénye.
A kúra szerü kezelések a következő szimptómák harmonizálására alkalmas:  
Allergia, Vitaminhiány, Stressz, Hormonszint zavarok, Immungyengeség, Aura és csakrák,   Alvászavar Krónikus fájdalmak, Gyomor-, bél-, májbetegségek, Légúti betegségek, Szív- és keringési betegségek, Méregtelenítés
A termék eredeti ára: 390. 000 Ft!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 19:00
. Kangtai Hő- és Mágnesterápiás masszázsfotel - Jelenlegi ára: 1 Ft